นายวัชโรธร สุทธิประภา ม.5/3 และนายคัมภีร์ สายแวว ม.5/1

Sharing is caring!

โรงเรียนเลิงนกทา ขอแสดงความยินดีกับ นายวัชโรธร สุทธิประภา ม.5/3 และ นายคัมภีร์. สายแงม.5/1  รางวัลรองชนะเลิศอันดับ 1 ในการแข่งขันพูดสุนทรพจน์ภาษาอังกฤษ speech ณ มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี ในวันที่ 26 มกราคม 2560
*******
The 2nd runner up for English Quiz and the honourable mention for speech competition. Both are my proudest moments at Ubonratchathani University for the first time of Loengnoktha School.
Thank you all supportive encouragement and sponsors.

ไฟล์แนบ

3899total visits,3visits today

ใส่ความเห็น